EEM Groepenkasten

Hersenstichting zoekt jouw hulp!

hersenstichting dementie collecterenRegio – Chaos in je hoofd na een bezoek aan een restaurant, elke dag de weg kwijtraken in je eigen huis of je geliefde niet meer herkennen. Voor de meesten van ons ondenkbare situaties.

Maar niet voor mensen met een hersenaandoening. Eén op de 4 mensen krijgt in het leven een hersenaandoening. Een groot deel houdt blijvende klachten en worstelt dagelijks met allerlei prikkels. We moeten hen helpen!

Hersenstichting zoekt jouw hulp

Dementie dreigt een ernstige volksziekte te worden: één op de 5 mensen krijgt uiteindelijk dementie. Deze ziekte maakt steeds meer slachtoffers en kan iedereen overkomen. Daar legt de Hersenstichting zich niet bij neer. Met hart en ziel zetten wij ons in om toekomstige patiënten te kunnen genezen. Daarom vragen wij jouw hulp. Wil jij ons helpen door in de eerste week van februari 2018 een straatje in jouw eigen buurt te collecteren? Hoe meer collectanten op de been, hoe groter de collecteopbrengst en hoe meer de Hersenstichting kan doen aan onderzoek en voorlichting.

Voor direct aanmelden als collectant of collecteorganisator of voor meer informatie kijk op www.hersenstichting.nl of stuur een mail naar collecte@hersenstichting.nl. Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar telefoonnummer 070 – 360 48 16.

Alvast hartelijk dank!

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top