EEM Groepenkasten

Het Sinthuis is in 2016 gevestigd in De Noorderbreedte

sinterklaashuis 2016 in de noorderbreedteKlazienaveen – Het Sinthuis is in 2016 gevestigd in De Noorderbreedte, Meteoor 3 in Klazienaveen. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van KDV De Wiebelboot, bijgestaan door het Sinterklaas Kantoor.

Het Sinthuis is geopend op 19, 20, 26 en 27 november 2016 van 13.00 tot 17.00 uur. Net als altijd is ook de entree weer gratis. De vele Pieten zullen de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen, met natuurlijk als hoogtepunt: De ontmoeting met Sinterklaas!!!

Enorme drukte

Door de drukte van vorig jaar barstte de Wiebelboot bijna letterlijk uit z’n voegen. De organisatie is daarom de afgelopen periode op zoek geweest naar een passende locatie. Deze is gevonden in Wijkcentrum “De Noorderbreedte”, gevestigd aan de Meteoor 3, 7891 BD Klazienaveen. Door de mooie ligging, vele ruimte’s en voldoende parkeergelegenheid is de organisatie er uiterst tevreden over dat het Sinthuis de komende jaren hier doorgang kan vinden.

Meer informatie vindt je de komende tijd op www.sinthuisklazienaveen.nl.

Verder bestaat de mogelijkheid voor scholen/bedrijven en verenigingen, het Sinthuis exclusief af te huren…

Gezocht

  • Het Sinthuis zoekt: enthousiaste Pieten (min. 16 jaar).
  • Het Sinthuis zoekt: vrijwilligers die helpen bij de rondleidingen & het aan- en uitkleden van de Pieten.
  • Wel vrijwilliger zijn, maar niet de gehele dag? Dat kan ook! Het Sinthuis zoekt namelijk hulp bij het schminken (11.00 tot 13.00) en het afschminken (rond 17.30).
  • Meld je aan via pb’tje op Facebook of info@sinthuisklazienaveen.nl of telefoon 06 – 385 490 01.
(Foto: Facebookpagina Sinterhuisklazienaveen)


Back To Top