EEM Groepenkasten

Het Zonnepad viert 1-jarig bestaan op 22 september

Zonnepad Klazienaveen Lydia van der HelmKlazienaveen – Vorig jaar 7 oktober opende Het Zonnepad aan de Oude Dordsedijk 21 in Klazienaveen haar deuren. Bovendien bestaat haar onderneming inmiddels 5 jaar en is eigenaresse Lydia van der Helm onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Reden genoeg voor een groot feest op zaterdag 22 september.

Druk

“Niemand had verwacht dat het die dag zo druk zou zijn. Het afgelopen jaar stond in het teken van groei. Er zijn allerlei ontwikkelingen geweest. Er zijn leuke avonden georganiseerd met andere mensen met expertise, zoals een klankschalen reis. Er is een bedrijfsauto aangeschaft voor de workshops op locatie. Het afgelopen jaar zijn er meerdere yoga en lachyoga workshops gegeven op locatie. Zelfs een aantal op de lokale basisschool De Brug.”, aldus eigenaresse Lydia.

Lees ook: Nieuw in Klazienaveen: Yogastudio Het Zonnepad

Zonnepad Klazienaveen Lydia van der Helm

Yoga

Er wordt sinds een aantal maanden gebruik gemaakt van de app Momoyoga waar mensen, als ze hun eigenlijke les niet kunnen, zich kunnen afmelden en inschrijven in een andere les. Inmiddels worden er elke avond 2 lessen gegeven en op woensdagochtend is er ook een groep. Daarnaast op maandagavond een zwangerschapsyoga-groep.

Meditatie, Babymassage en meer

Naast de yogagroepen is er eens in de maand een meditatieavond op vrijdagavond en babymassage op de zaterdag morgen. Op de woensdagmiddag start Lydia binnenkort kinderyoga en in t voorjaar staat er een mindfullness-cursus op het programma. Deze is 8 x op een zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Op vrijdag heeft Lydia ruimte in haar agenda voor coachingssessies.

Voor lichaam en geest

Lydia is naast intuitief life coach ook opgeleid tot master-practitioner NLP coach. Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld op het gebied van reiki en aromatherapie (inzetten van eterische olie om de gezondheid van lichaam en geest te ondersteunen). Je kunt dus ook bij haar terecht voor een aroma-therapie-massage of energetische behandeling. Verder is er nog yoga groei mogelijk op de maandagavond. Dus al met al een succesvol jaar in Klazienaveen.

Zonnepad Klazienaveen Lydia van der Helm

Feest op zaterdag 22 september

Op zaterdag 22 september van 14.00 tot 18.00 uur, zal dit gevierd worden met de huidige leden en iedereen die deze groei heeft mogelijk gemaakt onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast viert Lydia dat haar onderneming 5 jaar bestaat en dat ze afgelopen 7 september in het huwelijksbootje is gestapt met haar beste vriend, haar liefde Marcel de Vries .

Ben jij ook nieuwsgierig of wil je meer weten? Kom dan gerust deze dag even langs!

Yogastudio Het Zonnepad

Oude Dordsedijk 21
7891 PA Klazienaveen
Telefoon: 06 – 13 18 08 35
E-mail: info@zonnepad.nl
Web: www.zonnepad.nl
Facebook: facebook.com/zonnepad/

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top