EEM Groepenkasten

Historisch Klazienaveen verspreidt Courant huis-aan-huis

Klazienaveensche Courant Stichting Historisch KlazienaveenKlazienaveen – Stichting Historisch Klazienaveen verspreidt komende week een Klazienaveensche Courant huis-aan-huis in Klazienaveen.

Met de Klazienaveensche Courant stelt de Stichting zich aan de Klazienaveners voor en laat het zien welke activiteiten er inmiddels allemaal al zijn georganiseerd en welke nog worden georganiseerd.

Klazienaveensche Courant

In de Courant komen onder andere een overzicht van de activiteiten, de Historische Wandelingen, de Historische Busreis, diverse interviews, Evert ten Napel en de Historische Avonden aan bod. Uiteraard stelt de stichting zich ook even voor.

De Klazienaveensche Courant is mede mogelijk gemaakt door EOP Klazienaveen.

Korte, indrukwekkende geschiedenis

Historisch Klazienaveen werd in februari 2016 opgericht door Lammert Schoonewille en Jans Jagt als een werkgroep. In augustus datzelfde jaar kwam André Zwake het bestuur versterken en werd de werkgroep omgezet in een Stichting. Inmiddels heeft de stichting diverse activiteiten georganiseerd en al duizenden foto’s en dia’s gescand. De insteek van Historisch Klazienaveen is om belangstellenden op een actieve manier in aanraking te brengen met de korte, maar indrukwekkende geschiedenis van Klazienaveen. Een veenkoloniale geschiedenis die begon in 1884.

trambrug klazienaveen met autos

Oude foto’s

Heb jij nog (oude) foto’s, dia’s of films van of over Klazienaveen? Laat het ons weten via info@historischklazienaveen.nl, wij scannen ze graag voor je in!

Donateur worden?

Voor slechts € 10,00 per jaar kun je donateur worden van Stichting Historisch Klazienaveen. Als donateur ontvang je een Nieuwsbrief waarmee je als eerste op de hoogte bent van evenementen en activiteiten. Bovendien steun je hiermee de stichting in het organiseren van diverse activiteiten.

Je kunt je per e-mail als donateur aanmelden via info@historischklazienaveen.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top