EEM Groepenkasten

Historische wandeling door Klazienaveen op 26 oktober

centrum klazienaveen veenarbeider schip 2Klazienaveen – Het dorp Klazienaveen heeft een relatief korte maar indrukwekkende veenkoloniale geschiedenis. Om de geschiedenis te laten zien organiseert de Stichting Historisch Klazienaveen op woensdag 26 oktober een historische wandeling door Klazienaveen.

Onder leiding van een gids wordt een ongeveer 2 uur durende wandeling gemaakt langs een groot aantal historische hoogtepunten in Klazienaveen.

We starten met een groep van maximaal 20 personen. Bij voldoende belangstelling wordt er een volgende datum vastgesteld. Voor grote groepen kan een aparte afspraak worden gemaakt.

De kosten bedragen € 6,50 per persoon en dat is inclusief gids, een kop koffie of thee en een plak ouderwetse arretje cake. Tijdens de wandeling wordt nog een folder uitgereikt over de hoogtepunten van de wandeling.

Deelnemers worden op woensdag 26 oktober om 10.00 uur ontvangen in De Witte Olifant. Van daaruit start vervolgens de wandeling.

Opgave

Opgave is mogelijk via: info@historischklazienaveen.nl. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Binnenkort op www.historischklazienaveen.nl meer informatie van deze historische wandeling door Klazienaveen. Voor meer informatie kun je ook bellen met met Jans Jagt (06 – 19 87 51 14) of Lammert Schoonewille (06 – 53 54 53 76).

Stichting Historisch Klazienaveen

Wat: Historische Wandeling door Klazienaveen
Wanneer: woensdag 26 oktober 2016, 10.00 uur
Waar: Begin- en eindpunt bij De Witte Olifant

Website: www.historischklazienaveen.nl
E-mail: info@historischklazienaveen.nl
Facebook: @historischklazienaveen

Tripadvisor NL 600x300
Nu & Vroeger Uitgaan


Back To Top