EEM Groepenkasten

HomeRide 2016: 500km fietsen voor Ronald McDonald

homeride 2016 ronald mcdonaldKlazienaveen – Roy en Martine Maters uit Klazienaveen doen samen met een groep vrienden en familie mee aan de HomeRide, binnen 24 uur 500 kilometer fietsen van Maastricht naar Groningen.

De HomeRide is een uniek wielerevenement dat gehouden wordt op zaterdag 25 en zondag 26 juni. Hierbij moet binnen 24 uur maar liefst 500 kilometer worden gefietst van Maastricht naar Groningen. Dat betekent dus een enorme uitdaging.

Help Roy en Martine en DONEER!

Enige voorwaarde om deel te nemen aan de HomeRide is dat er minimaal € 7.000,- aan donaties voor de Ronald McDonald-huizen moet worden gedaan. Samen met hun team zijn Roy en Martine al sinds september bezig om dat bedrag bij elkaar te krijgen.

Aan de fietstocht doen veel ouders mee die zelf in een Ronald McDonald Huis hebben gelogeerd. Ook Roy en Martine weten uit eigen ervaring wat de Ronald McDonald Huizen voor zieke kinderen en hun ouders kunnen betekenen. Perle, hun 6-jarige dochter, had vlak na haar geboorte ernstige darmklachten en ontlastingsproblemen. Ze moest daarvoor regelmatig naar het AMC in Amsterdam. Het gezin Maters kon tijdens die periodes verblijven in een naburig Ronald McDonald Huis, om op die manier dicht bij hun dochter te kunnen blijven. Dat heeft heel veel voor Roy en Martine betekent. Zoveel, dat ze graag iets terug willen doen en dat doen ze door met hun team deel te nemen aan de HomeRide.

Met Perle gaat het op dit moment gelukkig de goede kant op. Ze moet echter nog wel elke 3 maanden voor controle, maar ze wordt steeds gezonder en sterker. Roy en Martine willen de heftige periode graag afsluiten met de HomeRide. Ze hopen daarmee ook andere ouders die het zwaar hebben te steunen.

Doneren

Kijk voor meer informatie op www.homeride.nl. Wil je graag een donatie doen? Ga dan naar www.homeride.nl en klik op team RIDIN’COW of klik hier om rechtstreeks naar de juiste pagina te gaan.

Op dit moment staat de teller voor team RIDIN’COW al op ruim € 7400,-, maar Ronald McDonald kan elke donaties goed gebruiken.

homeride 2016 ronald mcdonaldBack To Top