EEM Groepenkasten

Hurry-Up behaalt eenvoudig winst in BENE-League op Quintus

jms hurry-up, tommy falkeZwartemeer – De handbalploeg Hurry-Up heeft zaterdagavond thuis in de BENE-league eenvoudig winst behaald op Quintus uit Kwintsheul. Na een voor de rust opgebouwde voorsprong van 15-10 werd het een eindzege voor de mannen uit Zwartemeer met 30-22.

Eerste helft

Quintus staat nog steeds zonder punten onderaan in de lijst, maar wist in eerste instantie het licht ongeconcentreerd spelende Zwartemeerse handbalteam op een kleine achterstand te brengen. Tommie Falke opende de score voor Hurry-Up, nadat Quintus het eerste punt al gemaakt had. Maar bij een stand van 3-5 in het voordeel van Quintus kwam Hurry-Up opnieuw via Tommie Falke, Dimitrios Katsikis en Sjoerd Boonstra (6-5) snel langszij. Quintus nam nog een Time Out, maar via Thomas Bernatavicius en opnieuw Dimitrios Katsikis stond de teller binnen no-time op 8-5. Nog heel even kwamen de Kwintsheulers iets dichterbij via 8-6, maar vormden nadien in de eerste helft geen onmiddellijk gevaar meer, 15-10.

Tweede helft

Net als in de eerste helft opende Tommie Falke de score, nu voor de 16-10. In de tweede helft gaf Hurry-Up het spel niet meer uit handen en bouwde langzaam maar zeker de voorsprong uit. Met de binnengehaalde punten in deze wedstrijd blijft Hurry-Up zicht houden op de top 4 in de BENE-League.

Hurry-Up – Quintus
ruststand 15-10
eindstand 30-22

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top