EEM Groepenkasten

Hurry-Up heeft geen kind aan E&O

hurry-upZwartemeer – JMS Hurry-Up had in het 2e oefenduel geen kind aan Oosting E&O. De Zwartemeerders walsten in slechts 2 x 20 minuten met 28-12 over de Emmenaren heen.

Het duel maakte onderdeel uit van het handbaltoernooi in het Belgische Neerpelt. Naar Hurry-Up en E&O waren daar ook Olse Merksem en het thuisspelende Sporting NeLo van de partij.

Competitie

De Drentse handbalclubs troffen elkaar ruim een week geleden ook al tijdens het toernooi in Emmen. Ook die partij werd gewonnen door Hurry-Up: 26-19. Komend weekend spelen beide teams voor de 3e en laatste maal tegen elkaar in de voorbereiding. Over iets minder dan 2 weken begint de competitie.

Volgens coach Joop Fiege van de Emmenaren kwam het ruime verlies tegen Hurry-Up met name door blessures, waardoor ze met veel 18-jarigen speelden. Hurry-Up was daarentegen volgens Fiege wel op volle oorlogssterkte.

Genoeg werk

Hurry-Up won ook de wedstrijd tegen Olse Merksem (19-14), maar ging in de wedstrijd tegen mede-BeNe-League-deelnemer Sporting NeLo met 20-18 onderuit. Dat laatste was volgens coach Martin Vlijm te wijten aan het feit dat zijn ploeg door misverstanden in de dekking veel onnodige doelpunten tegen krijgt. Dat heeft volgens Vlijm te maken met de verschillende nationaliteiten in het team, waardoor ze nog genoeg werk tot de start van de competitie hebben.

(Foto: Archief)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top