EEM Groepenkasten

Hurry-Up hard onderuit tegen MSK Povaszka Bystrica

hurry up zwartemeer achilles bocholtZwartemeer – Hurry-Up is in de eerste wedstrijd in de achtste finale van de EHF Challenge Cup hard onderuit gegaan in Slowakije tegen MSK Povaszka Bystrica.

De ploeg van Martin Vlijm werd met een dikke nederlaag naar huis gestuurd: 30-19.

Tot aan de rust was er nog niet veel aan de hand. De ploegen zochten de kleedkamers op bij een 12-11 ruststand. Daarna was het echter snel gedaan. Al snel liep de thuisploeg uit naar 19-11. Toen was het over en uit voor Hurry-Up.

Stomme fout

Volgens coach Martin Vlijm ging het eigenlijk in de eerste helft al fout. Bij 11-11 maakte Hurry-Up volgens de coach een hele stomme fout, waarna de Zwartemeerders ook na rust in ondertal moesten beginnen. Vlijm had zijn ploeg nog gewaarschuwd dat de eerste 5 minuten na rust, in ondertal, heel belangrijk zouden worden. Binnen no-time had zijn ploeg er echter alweer 4 of 5 om de oren.

Weinig Europese ervaring

Vlijm zag op dat moment dat zijn ploeg weinig ervaring heeft met het spelen van Europese wedstrijden. Hurry-Up ging daarna geforceerd spelen, de koppies gingen naar beneden. Toen was het al een verloren strijd.

De return is zondag 26 februari in sporthal Angelslo in Emmen.Back To Top