EEM Groepenkasten

Hurry-Up met hakken over de sloot naar kwart finale

hurry up team heren 1 seizoen 2016-2017Zwartemeer – Hurry-Up speelde dinsdagavond alles behalve goed, maar heeft wel gewonnen en is door naar de kwartfinale van de landelijke beker. Met de hakken over de sloot en met het nodige geluk werd BEVO verslagen: 24-23.

Dat betekent dat Hurry-Up nu nog op 3 fronten actief is: het landskampioenschap, de nationale beker en de Europacup.

Man van de wedstrijd

Man van de wedstrijd was doelman Sven Hemmes, die meer dan 20 inzetten wist te keren. Topschutter was Ronald Suelmann met 7 treffers.

Alles behalve goed

Hurry-up speelde thuis alles behalve goed. De mannen van trainer/coach Martin Vlijm hadden de grootste moeite om de hechte verdediging van BEVO te slechten. Het tempo lag veel te laag. De versnellingen en verrassingen die er normaal wel zijn, waren er gisteravond niet.

Bijna verlenging

Hurry-Up stond vrijwel de gehele wedstrijd op voorsprong. Toch kwam BEVO 12 minuten voor tijd nog op gelijke hoogte. Het leek even erop-en-erover voor de Limburgers (bij 22-23), maar Hurry-Up herstelde zich nog net op tijd. Falke en Trainavicius scoorden voor de Zwartemeerders: 24-23. In de allerlaatste seconden leek het nog op een verlenging aan te komen, toen BEVO via Nick de Kuyper nog een grote kans kreeg. Gelukkig voor Hurry-Up schoot de Kuyper meters hoog over.Back To Top