EEM Groepenkasten

Hurry-Up sluit enerverend seizoen in stijl af

hurry up team heren 1 seizoen 2016-2017Zwartemeer – JMS Hurry-Up heeft zaterdagavond de Nederlandse handbalcompetitie in stijl afgesloten. In Zwartemeer werd Aalsmeer met 27-21 verslagen, waardoor Hurry-Up de derde plaats in de eredivisie heeft behaald.

Evenwicht

Het duel bleef lang in evenwicht. Aalsmeer speelt deze week nog tegen Lions om de Nederlandse beker. Het hield daarom Tim Bottinga aan de kant, maar ze hadden nog voldoende kwaliteit over om lang gelijke tred te houden met Hurry-Up.

Lees ook: Halve finale EHF Challenge Cup eindstation voor Hurry-Up

Lees ook: Hurry-Up in eerste halve finale tegen Sporting CP onderuit

Laatste wedstrijd

Er was trainer/coach Martin Vlijm alles aan gelegen om het succesvolle seizoen met een overwinning af te sluiten. Bovendien wou hij alle spelers speeltijd gegeven, met name omdat het meerdere spelers hun laatste wedstrijd voor Hurry-Up zou zijn, waaronder Tomas Bernatavicius.

Vlijm was niet tevreden om de volgens hem niet beste arbitrage, maar ook niet over het wisselvallige optreden van zijn team. Zo keek de ploeg uit Zwartemeer na een voorsprong van 10-6 na een paar wissels tegen een 11-14 achterstand aan. Dat mag volgens Vlijm niet gebeuren. “Ik heb toen de jongens duidelijk gemaakt dat we deze wedstrijd moeten winnen, zeker voor de jongens die vertrekken.” Daarna pakte zijn team het weer goed op.

Ruime zege

Pas 10 minuten voor het einde wist Hurry-Up uit te lopen op Aalsmeer, met name door de eveneens afscheid nemende routinier Manual Kremer. Kremer, die als trainer aan de club verbonden blijft, had nog enkele spectaculaire reddingen.

In de slotfase zorgden Vaidas Trainavisius, Tommie Falke en Ronald Suelmann, die het laatste doelpunt van het seizoen maakte, ervoor dat het toch nog een ruime zege werd voor de thuisploeg: 27-21.

(Bron: dvhn.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top