EEM Groepenkasten

Hurry Up veel te sterk voor E&O

handbal zwartemeer jms hurry-upZwartemeer – In de handbalderby tussen JMS Hurry Up en Oosting Metaal Recycling E&O was de thuisploeg duidelijk een paar maatjes te groot voor de Emmenaren. In een tot de nok toe gevulde sporthal De Eendracht werd het maar liefst 33 – 19 in het voordeel van de Zwartemeerders. Zelden is een handbalderby tussen beide verenigingen zo weinig spannend geweest als afgelopen zaterdag.

Hoe goed E&O ook haar best deed, het was een en al Hurry Up wat de klok sloeg. Door de overwinning maakt Hurry Up nog steeds een kans op een plek bij de beste 4, hetgeen recht geeft op deelname aan de BeNe-League.

Concurrentie

Aanstaande zaterdag speelt Hurry Up thuis tegen Bevo, een concurrent voor een positie bij de laatste 4. Een week later moet het uit naar Houten. Wil Hurry Up bij de beste 4 komen, dan moet concurrent Bevo bovendien nog eens verliezen van de lijstaanvoerder van de kampioenspoule OCI Lions. Hurry Up kan niet anders dan hopen dat Lions in de Limburgse derby gewoon hun sportieve plicht doet, doet wat het moet doen en wint van buurman Bevo.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top