EEM Groepenkasten

Hurry-Up verliest en treft landskampioen in halve finale

hurry up team heren 1 seizoen 2016-2017Zwartemeer – Hurry-Up heeft in Limburg tegen Bevo een duidelijke nederlaag geleden en is daardoor veroordeeld tot het spelen tegen de landskampioen in de halve finale om het Nederlands kampioenschap. Het werd 32-25.

Rood

In het begin ging het nog gelijk op en gave beide ploegen elkaar weinig toe. Tommie Falke scoorde 5 keer in de eerste helft en doelman Sven Hemmes zorgde met enkele goede reddingen dat tot 10-10 gelijk op bleef gaan. Ronald Suelmann incasseerde een tik van Toon Leenders, die direct rood kreeg. Suelmann kon later de wedstrijd weer hervatten. Bij rust was het 15-12.

Zeer slordig

Na rust ging Bevo verder met waar het voor rust geëindigd was en bouwde de voorsprong uit met enkele snelle tegenaanvallen. Hurry-Up kwam daarna via 24-20 nog iets terug, maar door zeer slordig spel werd het uiteindelijk 32-25.

Dit verlies zorgde ervoor dat Hurry-Up uiteindelijk 2e werd in de kampioenspoule en zich nu kan opmaken voor 2 wedstrijden tegen landskampioen Lions in de halve finale.

Iedereen nog heel

Trainer/coach Martin Vlijm onderging de nederlaag gelaten. Hij is blij dat iedereen nog heel is, omdat aanstaande dinsdag weer een hele belangrijke wedstrijd wacht. Dan spelen de Zwartemeerders in de halve finale van de beker tegen Aalsmeer.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top