EEM Groepenkasten

Hurry-Up wint thuis verdiend van BEVO Panningen!

Vaidas Trainavicius, hurry-upZwartemeer – Thuisspelend Hurry-Up won donderdagavond verdiend van het uit Limburgse Panningen afkomstige BEVO. De mannen uit Zwartemeer haalden de punten binnen met een eindstand van 23 – 21 na een lichte achterstand tijdens rust: 9 – 10.

Met deze verdiende punten stijgen de Zwartemeerders naar de zesde plaats in de stand van de BENE-League boven het Belgische Visé. Hurry-Up vliegt vandaag vanaf Schiphol voor een wedstrijd komende zondag tegen Göztepe SK af naar Izmir in Turkije. Dat was gisteravond echte geen reden voor de ploeg van Martin Vlijm om het rustig aan te doen, integendeel zelfs. Er werd, nog steeds zonder de geblesseerde Tomas Bernatavicius, keihard voor de overwinning geknokt!

In de eerste helft van de wedstrijd was het een vrijwel gelijkopgaande strijd, waarin Bevo met 9-10 een lichte voorsprong bezat. Echter in de tweede helft werd Hurry-Up sterker, mede vooral door Vaidas Trainavicius, die in totaal maar liefst 10 maal scoorde. Maar ook Ronald Suelmann wist in de slotfase van de thuiswedstrijd nog een paar keer fraai te scoren.

Hurry-Up – BEVO
Ruststand: 9 – 10
Eindstand: 23 – 21

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top