EEM Groepenkasten

HV Actief is Leukste Sportvereniging van gemeente Emmen en Provincie Drenthe

leukste sportvereniging emmen drenthe nederlandKlazienaveen – Handbalvereniging Actief uit Klazienaveen is verkozen tot de leukste sportvereniging van de gemeente Emmen en van de provincie Drenthe.

Afgelopen weken konden diverse sportverenigingen uit de gemeente Emmen en provincie Drenthe stemmen om mee te dingen naar Leukste Sportvereniging van gemeente en provincie. Iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriete sportvereniging via www.leukstesportvereniging.nl.

In de top 10 bevinden zich nog 2 andere verenigingen uit Klazienaveen: Gymnastiekvereniging Klazienaveen op een 3e plaats en Volleybalvereniging Tjoba op een 10e plaats.

De stemmen zijn inmiddels geteld en bekend gemaakt, en de uitslag voor de gemeente Emmen is de top 10 als volgt:

  1. HV Actief Klazienaveen
  2. Rugby Club Emmen
  3. Gymnastiekvereniging Klazienaveen
  4. Emmer Atletiekclub De Sperwers
  5. Mixed Hockeyclub Emmen
  6. Voetbalvereniging Woonwagenkamp Emmen
  7. HVC
  8. Volleybalvereniging Emmen 95
  9. HV DOS
  10. Volleybalvereniging Tjoba Klazienaveen

Leukste Sportvereniging

De Verkiezing van de Leukste Sportvereniging is uitgegroeid tot een begrip in de sportwereld en gaat dit jaar voor de 4e editie van start.

Voor HV Actief Klazienaveen dubbel feest, want tevens werd met de meeste stemmen ook de titel Leukste Sportvereniging van de Provincie Drenthe gehaald!
De titel mag het gehele jaar worden uitgedragen naar buiten toe, voor HV Actief extra publiciteit zodat het wellicht het ledenaantal uitgebreid kan worden.

Alle Gemeentwinnaars worden gehuldigd op feestelijke Award Uitreiking, deze vindt plaats op 7 december 2015 prachtige Hotel Thermen Bussloo in Apeldoorn.
Voor het eerst worden daar alle gemeentewinnaars gehuldigd op het podium. Op deze schitterende locatie worden tevens de nummer 1, 2 en 3 van iedere provincie bekend gemaakt. Daarbij wordt onthuld welke sportvereniging de landelijke winnaar is.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top