EEM Groepenkasten

Icare zwangerschapscursus ‘Gezond en Fit in het kort’ in Klazienaveen

Icare Zwangerschapscursus Zwanger en fit Klazienaveen

Klazienaveen – Woensdag 14 januari start Icare Jeugdgezondheidszorg met de cursus ‘Zwanger en fit in het kort’ in Klazienaveen.

Het is een verkorte zwangerschapscursus met voorlichting over zwangerschap en de bevalling, in combinatie met bewegen en oefenen.

Inhoud

De cursus ‘Gezond en fit zwanger in het kort’ is speciaal voor vrouwen die in kort bestek toch goed voorbereid willen worden op de bevalling en de periode daarna. Deze actieve cursus bereid je in vier bijeenkomsten, waarvan één samen met je partner, voor op de bevalling. Na de bevalling zijn er nog 2 bijeenkomsten. ‘Gezond en fit zwanger in het kort’ biedt praktische informatie over zwanger zijn en bevallen. De oefeningen zijn gericht op houding, bekkenbodem, buikspieren en ademhaling ter ondersteuning bij de bevalling. Tijdens de twee lessen na de bevalling leer je oefeningen waarmee je buik- en bekkenbodem spieren versterkt, en klachten als incontinentie kunt voorkomen of opheffen. Zo werk je effectief aan een gezond en fit lichaam en pak je sneller de dagelijkse routine weer op.

Beste tijd om te starten is vanaf 32 weken van de zwangerschap.

Opbouw

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 1 uur (waarvan 1 bijeenkomst met partner). Na de bevalling zijn er nog twee bijeenkomsten.

Kosten

Leden: € 75 (50% korting)
Niet-leden: € 149,-

Opgeven voor de vier bijeenkomsten (20.00 tot 21.00 uur) in gebouw Groenpoort Koriander 2 via www.icare.nl, 0900-8833 of cursusbureau-jgz@icare.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Icare.Back To Top