EEM Groepenkasten

In de loop van de dag kans op zeer zware windstoten

weers, weersverwachtingKlazienaveen – Weerplaza waarschuwt voor de zeer zware windstoten die in de loop van vandaag zullen ontstaan. Ook in Klazienaveen zullen wij hier behoorlijk hinder van kunnen gaan ondervinden.

Weersverwachting voor Klazienaveen vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt en er vallen een aantal buien. Met 10 tot 12 graden is het zacht. In de loop van de middag en avond neemt de wind toe en langs de westkust en in het noorden staat enige tijd zuidwesterstorm, 9 Bft. Ook kunnen er zeer zware windstoten van 85 tot 110 km/uur voorkomen. Boven land is de wind hard tot stormachtig, 7-8 Bft (80 km/uur). In de loop van de nacht neemt de wind geleidelijk weer iets af. Morgen blijft het regenachtig en zacht. Later op de dag gaat het opnieuw stevig waaien, maar minder hard dan komende avond.

De 14 daagse weersverwachting

De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen af in Klazienaveen. Overdag wordt het ongeveer 11 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 8 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 8 °C.weerplaza

(Bron: weerplaza.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top