EEM Groepenkasten

In een Ferrari bij Bruna Klazienaveen

natte lunch ferrari bruna klazienaveen maurice stoevenbeldKlazienaveen – Zaterdag 30 mei 2015 komt Maurice Stoevenbeld, zijn boek “Natte Lunch” signeren bij Bruna Klazienaveen. Het is echter niet zomaar een signeer sessie. De auteur signeert zijn boek, geheel in de stijl van hoofdpersoon Sem van Ginter uit het boek, in een rode Ferrari 355 Spider. Daarbij wordt u tevens een glaasje “Natte Lunch” wijn rosé aangeboden. De signeersessie is van 11.30 tot 13.00 uur in de rode Ferrari bij Bruna Klazienaveen voor de deur.

Iedere koper van het boek mag eventjes in de Ferrari zitten voor een handtekening en een fotomoment.

“Natte Lunch”

Het boek “Natte Lunch” gaat over hoofdpersoon Sem van Ginter. Sem heeft een droomhuis, een droomvrouw en dochter en een goed lopend bedrijf. Hij is zijn succesvolle leven echter beu. Hij wil meer, hij wil avontuur. Hij besluit een boek te gaan schrijven. Omdat het al snel een megaproject blijkt te zijn begint zelfs zijn eigen vrouw te twijfelen. Onder invloed van bestsellerschrijfster Emma komt echter zijn niet alleen zijn schrijverschap, maar ook zijn oude leventje als man en als vader in gevaar.

“Natte Lunch” is een zeer vermakelijke en bovenal toegankelijk boek over de opkomst en ondergang van een man die zichzelf verliest in auto’s, drank en een verkeerde vrouw.

Bruna Klazienaveen

Langestraat 111
7891 GG Klazienaveen
Telefoon:0591 318 851
www.bruna.nl

Signeersessie: 11.30 – 13.00 uur

Naast Bruna Klazienaveen signeert Maurice Stoevenbeld ook bij Readshop Coevorden (9.00-11.15 uur), Bruna Emmen (13.30-15.00 uur) en Bruna Wichertjes Borger (15.30-17.00 uur).

Meer informatie: zie de website www.nattelunch.nl.

Ferrari 355 Spider bruna klazienaveen

Algemeen


Back To Top