EEM Groepenkasten

In gesprek met Miss Marathon 2014 Judith Hulst

Miss Marathon 2014 Judith Hulst Klazienaveen

Klazienaveen – De afgelopen woensdag 5 maart net 24 jaar geworden Judith Hulst uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2014. Zij is de mooie blikvanger tijdens het 31e Drenthe Loopfestijn op zondag 25 mei 2014. Een goede gelegen om even in gesprek te gaan met Judith onder het genot van een lekker kopje cappuccino bij cafetaria lunchroom Tasty in het centrum van Klazienaveen.

Op vrijdag 23 mei 2014 wordt het startsein gegeven voor het marathonweekend. Hierbij zullen onder andere oud-Nederlands marathonkampioen Marti ten Kate en NOS verslaggever Evert ten Napel aanwezig zijn. Tijdens die avond zal Judith worden voorgesteld als de nieuwe Miss Marathon. Tijdens het Drenthe Loopfestijn zal zijn onder andere het startschot geven voor de Jeugdlopen en bloemen uitreiken tijdens de diverse prijsuitreikingen.

“Toen ik werd gevraagd om Miss Marathon 2014 te worden dacht ik eerst dat ik voor de gek werd gehouden.”, aldus Judith. “Al jaren sta ik aan de kant te kijken naar al die lopers die voorbij komen. Het is altijd weer heel gezellig met vrienden langs de kant. Daarbij zag ik natuurlijk wel de Miss Marathon telkens voorbij komen, maar ik had nooit gedacht dat ik dat ook ooit eens zou zijn. En dat is toch wel een hele eer natuurlijk.”

Miss Marathon 2014 Judith Hulst Klazienaveen

Toen Judith werd gevraagd, hoefde zij dan ook niet na te denken of ze het wel zou willen doen. Ze was direct dol enthousiast. Vorig jaar heeft ze nog mee gedaan aan Miss Emmen. Dat is een soort competitie en dat vond ze ook wel leuk, maar dat was wel éénmalig. Dit is heel iets anders en dat wil ze dan ook maar wat graag doen. “Ik heb er echt zin in, maar ik vind het ook best wel spannend”, geeft zij aan.

Miss Marathon 2014 Judith Hulst Klazienaveen

Judith studeert Commerciële Economie aangevuld met toerisme en eventmanagement aan de Stenden Hogeschool in Emmen. Ze is op dit moment bezig met haar afstudeerproject in Coevorden. Wat ze na haar opleiding gaat doen weet ze op dit moment nog niet. Sinds haar 15e werkt zij al bij PLUS Fischer Supermarkt in Klazienaveen. Sinds haar Missverkiezing vorig jaar in Emmen werkt zij ook als hostess, neemt ze soms enquêtes af en doet zij regelmatig modellenwerk voor Amanda’s Angels.

Miss Marathon 2014 Judith Hulst Klazienaveen

“Het lijkt mij ontzettend leuk om eens een keer een Missverkiezing in Klazienaveen te organiseren, net zoals dat jaren geleden hier ook eens is geweest”, zegt Judith. “Het is toch jammer dat zoiets hier niet meer is?”.

Miss Marathon 2014 Judith Hulst Klazienaveen

Miss Marathon 2014 wordt gekleed door Paris2Day, visage Ellie Wessel en kapster Miriam’s Haarsalon. Voordat het om ‘het echt’ gaat krijgt Judith ook nog eerst een proefopmaak.

Miss Marathon 2014 Judith Hulst Klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top