EEM Groepenkasten

Indrukwekkende natuurfilm WILDERNIS IN DRENTHE bij Astra Service bioscopen

astra service bioscopen bioscoop klazienaveen wildernis in drentheKlazienaveen – Vanaf vandaag, donderdag 16 maart, zal in de Astra Service bioscopen de indrukwekkende natuurfilm WILDERNIS IN DRENTHE van de in Drenthe bekende natuurfilmers Henk Bos en Janetta Bos-Veenhoven te zien zijn.

Drentse natuur

Al jarenlang houden zij zich bezig met het op geheel eigen wijze in beeld brengen van de Drentse natuur en zijn daarmee uiterst succesvol. De film toont op indrukwekkende wijze de schoonheid achter de meestal gesloten deuren van de meest ruige Drentse natuur.

Kaskraker

Hoewel de zeer gepassioneerde natuurfilmers al jaren de een na andere indrukwekkende natuurfilm afleveren, is WILDERNIS IN DRENTHE (hun 8e film) het eerste project dat in de bioscoop te zien is. En dat bleek direct een schot in de roos: in de Drentse hoofdstad Assen was de film meteen na de première een heuse kaskraker die zelfs, wat bezoekersaantallen betreft, diverse grote Hollywoodfilms achter zich liet. Het onverwachte grote succes verraste ook bioscoop De Nieuwe Kolk die in de voorverkoop 21 voorstellingen uitverkocht zag. Zelfs SBS 6 Hart van Nederland maakte melding van het succes van de filmmakers. Door de grote belangstelling en een programmering die ver van tevoren was vastgelegd konden door DNK geen nieuwe voorstellingen meer in 2016 gepland worden. Daarom werd besloten om de film in maart dit jaar een re-release te geven. Inmiddels heeft het plotselinge succes ook gehoor gekregen bij meerdere bioscopen en
momenteel is de film landelijk in de bioscopen te zien.

Astra Service Bioscopen

Jonkheer M.W.C. de Jongestraat 15
7891KN Klazienaveen
Telefoon: (0591) 31 27 98
Website: www.astrabioscopen.nl
Facebook: Astra Service Bioscopen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top