EEM Groepenkasten

Industrieel Smalspoor Museum houdt 30 juni 2018 een natuurwandeling

industrieel smal spoor museum erica-2018Het Industrieel Smalspoor Museum Erica, bekend van de treinen welke in de industriële ontwikkeling van Nederland gebruikt werden en de historische turfstrooiselfabriek, houdt in het kader van natuurbeleving op zaterdag 30 juni aanstaande een treinrit met een wandeling om de Griendtsveenplas in het aangrenzende natuurgebied. De natuurbeleving, onder leiding van boswachter Eric Bloeming van het Staatsbosbeheer, is dan zeer zeker de moeite waard.

Programma

Het programma is als volgt: zaterdag 30 juni 2018 tussen 10.00 uur en 10.30 uur kun je je aanmelden voor de wandeling. Het vertrek met de trein is om 10.30 uur vanaf Perron Noord, vanaf waar je naar de wandellocatie wordt gebracht. Onderweg zal al het een en ander worden verteld over het museum en de natuur.

Tijdens de wandeling van circa 1 uur door deze prachtige omgeving met haar unieke flora en fauna zul je naast de eigen waarnemingen ook veel informatie ontvangen van de boswachter. Na de wandeling gaan we met de trein weer terug naar het museum, alwaar je een drankje en koek wordt aangeboden.

De kosten bedragen € 8,75 per persoon en voor kinderen van 4 tot 12 jaar € 7,25.

Het museum

Op het museumterrein kun je daarna ook van alles bekijken, zoals de locomotievenloods, de turfstrooiselfabriek en de remise, maar ook de hal van het museum biedt voldoende om te kijken naar treinen en machines.

Industrieel Smalspoor Museum

Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica
Telefoon: 0591 30 30 61
Website: www.smalspoorcentrum.nl

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top