EEM Groepenkasten

Infoavonden over herinrichting Bargerveen

zwartemeer bargerveen buffer noordBargerveen – Deze week starten weer informatieavonden over de voortgang van de herinrichting van het Bargerveen. De eerste in een reeks van 3 is op dinsdag 13 juni in Zwartemeer.

De bestuurscommissie, die de leiding heeft van en sturing geeft aan de herinrichting, geeft dinsdag 13 juni vanaf 20.00 uur in dorpshuis De Meerstal in Zwartemeer uitleg over de werkzaamheden aan de Buffer Noord en de Grenskade.

Vragen en suggesties

Naast tekst en uitleg door de commissie is er ook ruim aandacht voor het stellen van vragen en het indienen van suggesties door bezoekers. Er zijn specialisten van projectbureau Prolander aanwezig om alle vragen te kunnen beantwoorden.

Op woensdag 21 juni is de tweede informatieavond in het Veenloopcentrum in Weiteveen. De derde informatieavond is op woensdag 28 juni in de Dorpshoeve in Nieuw-Schoonebeek. Alle infoavonden starten om 20.00 uur en belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de ontwikkelingen op www.bargerveen-schoonebeek.nl. Wil je op de hoogte blijven, dan kun je via info@bargerveen-schoonebeek.nl een speciale nieuwsbrief aanvragen.

(Bron: emmen.nu)

Algemeen


Back To Top