EEM Groepenkasten

Informatieavond invulling oude dierentuin Emmen

dierentuin, emmen, olifantenEmmen –  Vanavond, dinsdag 3 november, is er in het bruggebouw van het Gemeentehuis een informatieavond over de invulling van de oude dierentuin aan de Hoofdstraat te Emmen.

Bent u ook benieuwd naar de status van de plannen? Dan bent u vanavond vanaf 19.30 uur van harte welkom in het bruggebouw van het Gemeentehuis. Tijdens deze informatieavond presenteert de gemeente de hoofdlijnen van de plannen en kunt u in een persoonlijk gesprek met de plannenmakers en met wethouder Jisse Otter uw suggesties en opmerkingen geven.

Openbaar park

Het nieuwe park, Wildlands Adventure Zoo, gaat op 26 maart 2016 open. Hierdoor wordt op 1 juli 2016 de gemeente Emmen eigenaar van het gebied aan de Hoofdstraat waar nu nog de oude dierentuin gevestigd is. In de periode daarna wordt het grootste deel van de oude dierentuin omgevormd tot een openbaar park. Hier ontstaat straks ruimte voor verschillende activiteiten en evenementen. De gemeente wil dit graag samen met het bedrijfsleven, culturele instellingen en het onderwijs doen.

Geïnteresseerd?

U bent van harte welkom op dinsdag 3 november. Vanaf 19.15 uur is het bruggebouw in het Gemeentehuis geopend. Adres: Vreding 5, Emmen.

(Bron: gemeente Emmen)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top