EEM Groepenkasten

Informatieavond over Geopark De Hondsrug bij Sportlandgoed

Geopark De Hondsrug zuidoost drentheZwartemeer – Maandagavond 8 februari vanaf 20.00 uur houdt de Stichting Het Drentse Veenland bij het Sportlandgoed in Zwartemeer een informatieavond over de waarde van het ‘Geopark De Hondsrug’ voor vooral toeristische en recreatieve ondernemers in de gemeente Emmen en Coevorden.

Tijdens deze informatieavond wordt onder andere besproken wat het Geopark is, wat het aanbod is, hoe toeristen en bezoekers van Zuidoost-Drenthe daar optimaal van profiteren en hoe ondernemers er hun voordele mee kunnen doen bij hun eigen promotie. Tevens wordt het plan van de regiogemeente besproken om streekeigen ondernemen te stimuleren, bijvoorbeeld door het verbeteren van de bedrijfsvoering en gastvrijheid zoals minicampings en B&B’s in het Hondsruggebied.

Stichting Het Drentse Veenland is een samenwerkingsverband van ruim 30 ondernemers en organisaties op het gebied van dagrecreatie en verblijfsrecreatie in Zuidoost-Drenthe.

Manager van het Geopark Cathrien Posthumus is als deskundige aanwezig. De avond wordt geleid door Lukas Koop van RTV Drenthe.

Locatie van de bijeenkomst is het Sportlandgoed in Zwartemeer. De avond begint om 20.00 uur. Recreatieondernemers en belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@hetdrentseveenland.nl of even te bellen naar 06 – 24 58 01 09. De entree is gratis.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.hetdrentseveenland.nl of op www.geoparkdehondsrug.nl.

Wat: informatieavond Geopark De Hondsrug
Wanneer: maandag 8 februari 2016, 20.00 uur
Waar: Sportlandgoed, Verl. van Echtenskanaal NZ 2, Zwartemeer

Algemeen


Back To Top