EEM Groepenkasten

Ingezonden foto: Duister figuur aan de Dordsedijk in Klazienaveen

martijn peters klazienaveen halloween griezelen witte wievenKlazienaveen – In de rubriek ‘Ingezonden Foto’ een ‘duistere foto’ van Martijn Peters. Hij reed woensdagavond met zijn auto vanuit Klazienaveen richting Weiteveen toen hij dit zag.

“Ik zit net in de auto van Klazienaveen naar Weiteveen. Rijd ik op de Dordsedijk ongeveer 400 meter voor de boerderij aan je linkerkant, daar zit een fietspad het bos in dat loopt richting de Kloostermanswijk. Wat zie ik daar nou… zie foto.

Ik snel remmen en foto gemaakt vanuit de auto en toen snel weg. Haha, ik dacht die moet ik wel even delen. Misschien wel ivm bijna Halloween. WEL GRAPPIG DENK IK.”, aldus Martijn. Martijn, bedankt voor de foto.

Meer ingezonden foto’s bekijken? Klik hier.

Jouw foto ook op Klazienaveen24.nl?

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van Klazienaveen, het Bargerveen, het Oosterbos of van het weer die je met ons wilt delen? Stuur hem dan in een zo hoog mogelijke kwaliteit naar redactie@klazienaveen24.nlof via WhatsApp naar 06 – 53 54 53 76.

De mooiste foto’s worden geplaatst.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top