EEM Groepenkasten

‘Inner Feelings’ van DJ Lawss komt binnen op nummer 31

dj lawss inner feelings cody hidding klazienaveenKlazienaveen – Gisteren, maandag 22 augustus, heeft DJ Lawss (Cody Hidding uit Klazienaveen) zijn nieuwe plaat ‘Inner Feelings’ uitgebracht. Het nummer is gelijk op de eerste dag de Amerikaanse Hitlijsten binnen gedenderd op de 31 plaats!!

Na het succes van zijn eerste nummer, ‘Our World‘, dat hoog in de Amerikaanse Hitlijsten kwam, lijkt ook zijn 2e nummer weer een waar succes te worden. Dat nummer stond binnen een week op de 27e plaats. Zijn nieuwe nummer ‘Inner Feelings’ lijkt echter het succes van ‘Our World’ te gaan overtreffen. De nieuwe track komt gewoon gelijk binnen op nummer 31!!

Lees ook: DJ Lawss (Cody Hidding) komt met nieuwe plaat

Lees ook: Succes Cody Hidding alias DJ Lawss kent geen grenzen

Ongelofelijk

Een ongekend succes van de nog jonge Cody Hidding.

“Hey, dit is een beetje ongelofelijk, maar hij staat alweer in de top 100! En hij is gewoon geopend op plek 31 !!”, was de eerste reactie van Cody. “Ik schrok vooral, ik opende de hitlijst en de lijst begint bij plek 100. Als ‘Inner Feelings’ er al in zou staan zou hij rond die plek moeten staan, dacht ik. Ik kon hem eerst helemaal niet vinden, dus ik dacht jammer dan. Toen ik verder scrolde kon ik mijn ogen niet geloven, hij stond gewoon op 31!”

Wil je meer weten over Cody Hidding alias DJ Lawss? Kijk dan eens op zijn Facebookpagina of op zijn website: www.djlawss.nl.
klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veen
Tripadvisor NL 600x300


Back To Top