EEM Groepenkasten

Innovatiek heeft duurzaam Deens montuur in het assortiment opgenomen

innovatiekKlazienaveen – Duurzaamheid op het eerste gezicht, bij Monkeyglasses® staan mens en milieu centraal. De monturen zijn gemaakt van katoenvezels en de restmaterialen worden gebruikt om schitterende sieraden van te maken.

Orang-Oetan

Nu zijn de producten van deze duurzame Denen ook verkrijgbaar bij Innovatiek. Je kunt er goed uitzien en tegelijkertijd je bijdrage leveren aan een betere wereld. Ga maar eens naar Innovatiek aan de Langestraat 605a in Klazienaveen. Zij hebben nu monturen van het duurzame merk Monkeyglasses® in hun assortiment. Deze handgemaakte monturen hebben een look van onbewerkt hout, hoorn en kristal, maar ze zijn gemaakt van katoenacetaat – een biologisch afbreekbaar materiaal, dat voor 90% uit katoenvezels en houtpulp bestaat.innovatiek De materialen die overblijven bij de productie worden gebruikt voor creatieve accessoires en exclusieve sieraden. En voor ieder montuur dat er van het merk wordt verkocht, maakt Monkeyglasses® een bedrag over naar een organisatie die zich inzet om de Orang-Oetan te redden.

Breed assortiment

De consument wil een breed assortiment aan monturen in onze winkel zien en daarbij is Monkeyglasses® een vanzelfsprekende keuze.innovatiek De kwaliteit, prijs en design passen perfect bij wat de consument wil en dan met name consumenten die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld – ook wanneer ze een nieuwe bril kopen zegt Jos Schut van Innovatiek.

Betaalbaar

Bij Innovatiek kunnen mensen kiezen uit veel verschillende monturen en natuurlijk de allernieuwste armbanden, ringen en brilaccessoires van Monkeyglasses®. Die laatste zijn volledig gemaakt van restmaterialen en zijn aantrekkelijk geprijsd. – Wij vinden het bovendien erg prettig om onze klanten een nieuw kwaliteitsproduct aan te kunnen bieden dat niet alleen aansluit bij de behoefte maar dat ook echt een verschil maakt, zegt Jos.

Recycling van oude brillen

Naast het feit dat Innovatiek brillen en accessoires van Monkeyglasses® verkoopt, kunnen klanten hier ook terecht om hun oude brillen in te leveren, ongeacht het merk. Deze brillen worden vervolgens opgestuurd naar een centrum in Trivandrum (India), waar ze worden uitgedeeld aan arme gezinnen.innovatiek

Meer informatie:

Innovatiek, Jos Schut
Langestraat 605a
7891 AX Klazienaveen
0591-39 48 17
www.innovatiek.nlBack To Top