EEM Groepenkasten

Inschrijving 41e Theo Gerth Eindejaar Volleybal Toernooi geopend

theo gerth einde jaars volleybal straten toernooi klazienaveenKlazienaveen – Van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 december 2017 wordt de 41e Theo Gerth Eindejaars Volleybaltoernooi gehouden. De inschrijving is inmiddels geopend.

Na de kerst van 2017 houdt Volleybalvereniging Hake Tjoba in Klazienaveen het 41e Theo Gerth Eindejaars Volleybaltoernooi. Het toernooi wordt gesponsord door PLUS Fischer. De organisatie blijft gelijk aan de laatste jaren: 2 avonden voorrondes, 1 avond finalewedstrijden (nrs. 1 en 2 van elke poule). In de sporthal is er ruimte voor maximaal 80 teams. Bij meer dan 80 inschrijvingen geldt: eerste 80 inschrijvingen gelden, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Nr. 81 is eerste reserve, nr. 82 is tweede reserve, etc. De poulewedstrijden zijn WOENSDAG en DONDERDAG (beide avonden van 17:30 – 22:30 uur). Op VRIJDAGAVOND volgen de finalewedstrijden (ook vanaf 17:30u).

Sportiviteit staat voorop

Zoals alle jaren is dit toernooi in eerste instantie bedoeld om mensen, die normaal niet volleyballen – eventueel gesteund door enkele volleyballers – met onze sport in aanraking te laten komen. De organisatie wil gaarne benadrukken, dat hierbij vanuit gegaan wordt, dat teams samengesteld worden uit spelers, die op een van in de reglementen genoemde wijzen een sociale eenheid vormen (dus geen spelers bij elkaar zoeken, omdat ze goed kunnen volleyballen).  Het bestuur van HAKE TJOBA vindt uiteraard, dat er fanatiek gespeeld mag worden, maar is wel van mening dat sportiviteit voorop moet staan, zowel binnen je eigen team als naar de tegenstanders toe.

Inschrijven

Bij het toernooi geldt uiteraard een reglementen. Zie voor het inschrijfformulier en het reglement: www.tjoba.nl/eindejaartoernooi-2017. Inschrijven kan tot en met 30 november.

Wees zeker, dat je een team volgens de gestelde regels kunt vormen, voordat je een team opgeeft.  Eerst opgeven en later terugtrekken bezorgt de organisatie veel extra werk en komt een goede indeling niet ten goede. Hou er ook rekening mee, dat door de contactpersoon het inschrijfgeld in principe wel betaald moet worden als later het team teruggetrokken wordt.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top