EEM Groepenkasten

Inschrijving 6e Editie Rackem Open van start

rackem openKlazienaveen – De inschrijving voor het officiële KNLTB Rackem open tennistoernooi dat jaarlijks door tennisclub Rackem uit Klazienaveen wordt georganiseerd, is weer van start gegaan. Het is al weer de 6e editie van dit toernooi dat vorig jaar ruim 120 deelnemers trok. Dit jaar vindt het toernooi plaats van vrijdag 12 juni tot en met 21 juni 2015.

Inschrijving Rackem Open

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.toernooi.nl voor de onderdelen heren-dubbel (HD), heren-enkel (HE), dames-dubbel (DD), dames-enkel  (DE) en gemengd-dubbel (GD) in de categorieën 4 tot en met 8,  allen 17+.   De organisatie verwacht ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers waarvan een deel zelfs vanuit Duitsland afkomstig zal zijn. Dit geeft het toernooi een internationaal karakter.

Kijkje nemen

Tennisclub Rackem uit Klazienaveen is een gezellig tennisclub voor jong en oud en weet met ongeveer 200 leden tennis aan te bieden waarbij sportiviteit en gezelligheid een optimale mix vinden. Op de vier tennisbanen van het tenniscomplex kan het hele jaar door worden getennist. Het Rackem Open is een ideale gelegenheid om eens een keer een kijkje te komen nemen voor mensen die belangstelling hebben voor deze sport.

from to
Sport


Back To Top