EEM Groepenkasten

Inschrijving Beachvolleybaltoernooi sluit 9 juni

Beachvolleybal Klazienaveen volleybal 2016Klazienaveen – Op zaterdag 16 en zondag 17 juni aanstaande wordt weer het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi gehouden. Na een uitstapje van vele jaren op het Sportlandgoed in Zwartemeer is het toernooi nu weer terug in Klazienaveen en wordt gehouden op het Beachcenter op Sportpark de Planeet.

Wil jij ook meedoen aan het beachvolleybaltoernooi? Schrijf je dan snel in! Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar en inschrijven kan tot en met 9 juni.

Lees ook: Voorbereiding Beachvolleybal Klazienaveen 2018 in volle gang

Lees ook: Beachvolleybal weer terug in Klazienaveen

Officiële opening Beachveld Klazienaveen 20-05-2016

Terug naar de roots

Het toernooi wordt afgewikkeld op het in 2016 geopende beachveld op Sportpark de Planeet in Klazienaveen. Het toernooi werd vroeger gespeeld op het oude marktplein en keert nu als het ware ‘terug naar de roots’. Het bestuur van de Stichting wil op die manier weer de sfeer en ambiance van vroeger terug brengen in Klazienaveen. Men hoopt hierdoor het sportieve gebeuren in Klazienaveen een extra impuls te geven.

Inschrijving

De inschrijving voor het toernooi is sinds korte tijd weer open en opgave kan via de vernieuwde website www.beachvolleybal-klazienaveen.nl van de Stichting Beachvolleybal Klazienaveen.

Inschrijven kan in de categorieën: jeugd, CMV verschillende niveaus, A-competitie hoofdklasse, B-competitie 2e klasse en recreanten, bedrijven en stratenteams. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 09 juni 2018. Daarna worden de speelschema’s gemaakt.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top