EEM Groepenkasten

Inschrijving Drenthe Loopfestijn 2019 geopend

drenthe loopfestijn zoekt coordinator jeugdlopenKlazienaveen – Vandaag, zaterdag 1 december, is de inschrijving voor het Drenthe Loopfestijn 2019 geopend. Zaterdag 25 mei 2019 vormt Klazienaveen wederom het decor voor het Drenthe Loopfestijn. Tijdens de 36e editie van het evenement kun je kiezen voor de volgende afstanden: halve marathon, 10 kilometer of de 4 mijl.

Uiteraard kunnen de jongste lopers deelnemen aan de Kidsrun.

Inschrijven

Inschrijven voor het Drenthe Loopfestijn 2019 kun je doen via de website www.drentheloopfestijn.nl.

Starttijden

De starttijden voor 2019 zijn nog niet vastgesteld. Wel is al bekend dat het evenement volgend jaar wederom op zaterdagavond plaatsvindt! Afgelopen jaar startte de 4 mijl om 20.30 uur. De starttijd voor de 4 mijl wordt in ieder geval vervroegd. Zodra de exacte starttijden bekend zijn worden ze gepubliceerd.

Parcours

Vorig jaar bood het Drenthe Loopfestijn de deelnemers, mede ter ere van het jubileumjaar, een vernieuwd parcours voor de halve marathon aan. Volgend jaar wordt het parcours voor de halve marathon weer het oude vertrouwde parcours van 2 rondes. Het parcours van de 10 kilometer en de 4 mijl blijven ongewijzigd. Neem een kijkje op www.drentheloopfestijn.nl voor een overzicht van alle parcours.

Het Vergeten Kind

Onlangs werd bekend gemaakt dat ZO!34 en het Drenthe College in de decembermaand, tijdens het Glazen Huis Emmen, geld gaan inzamelen voor Het Vergeten Kind. Omdat het Drenthe Loopfestijn dit een super goed doel vinden én omdat de organisatie vindt dat ze samen sterker staan hebben ze besloten dat ook zij dit jaar geld gaan inzamelen voor deze stichting.

En dat doen ze niet alleen, maar natuurlijk met jou! Van het inschrijfgeld doneert de organisatie per deelnemer € 1 aan Het Vergeten Kind. Wil je zelf nog iets extra’s bijdragen? Voor deze optie kun je kiezen tijdens de inschrijving.

Wat is er nog meer te doen op zaterdag 25 mei?

Wandelsportvereniging De Tippelaar organiseert het Drenthe Wandelfestijn. Al in de vroege ochtend kun je starten met een mooie wandeling door het prachtige Drenthe.

Na het grote succes van afgelopen jaar sluiten we ook volgend jaar de dag af met een knalfeest: De Nacht van Klazienaveen!

Binnenkort volgt er meer informatie over deze 2 evenementen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top