EEM Groepenkasten

Inschrijving Rackem open 2016 van start

tennisclub rackem open dag klazienaveenKlazienaveen – De inschrijving voor het officiële KNLTB Rackem open tennistoernooi, dat jaarlijks door tennisclub Rackem uit Klazienaveen wordt georganiseerd, is weer van start gegaan. Het is al weer de 7e editie van dit toernooi dat vorig jaar zo’n 132 deelnemers trok. Dit jaar vindt het toernooi plaats van vrijdag 17 juni tot en met 26 juni 2016.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven via toernooi.nl voor de onderdelen heren-dubbel (HD), heren-enkel (HE), dames-dubbel (DD), dames-enkel (DE) en gemengd-dubbel (GD) in de categorieën 4 tot en met 8 allen 17+. De organisatie verwacht ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers waarvan een deel zelfs vanuit Duitsland afkomstig zal zijn. Dit geeft het toernooi een internationaal karakter.

Ook dit jaar maken de deelnemers van dit toernooi weer kans op de Zuidoosthoek-cup. Deze cup is voor de speler of speelster die op de open toernooien, Rackem Open, Blokker Vesna Open , Bij Maarten Open en het Vince Disign Open op 3 van de 4 toernooien de meeste punten scoort.

Tennisclub Rackem voor jong en oud

Tennisclub Rackem uit Klazienaveen is een gezellig tennisclub voor jong en oud en weet met ongeveer 200 leden tennis aan te bieden waarbij sportiviteit en gezelligheid een optimale mix vinden. Op de 4 tennisbanen van het tenniscomplex kan het hele jaar door worden getennist. Het Rackem open is een ideale gelegenheid om eens een keer een kijkje te komen nemen voor mensen die belangstelling hebben voor deze sport.

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top