EEM Groepenkasten

Inschrijving Rackem Open 2017 van start

tennis tenissen tennistoernooi tc rackem open klazienaveenKlazienaveen – De inschrijving voor het officiële KNLTB Rackem Open Tennistoernooi dat jaarlijks door tennisclub Rackem uit Klazienaveen wordt georganiseerd is weer van start gegaan.

Het is al weer de 8e editie van dit toernooi dat vorig jaar meer dan 150 deelnemers trok. Dit jaar vindt het toernooi plaats van vrijdag 16 juni tot en met 25 juni 2017 op het tennispark van Rackem aan de Planeet in Klazienaveen.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven via toernooi.nl voor de onderdelen heren-dubbel (HD), heren-enkel (HE), dames-dubbel (DD), dames-enkel (DE) en gemengd-dubbel (GD) in de categorieën 4 tot en met 8 allen 17+. De organisatie verwacht ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers waarvan een deel zelfs vanuit Duitsland afkomstig zal zijn. Dit geeft het toernooi een internationaal karakter.

Zuidoosthoek Cup

Ook dit jaar maken de deelnemers van dit toernooi weer kans op de Zuidoosthoek Cup. Deze cup is voor de speler of speelster die op de open toernooien, Rackem Open van TC Rackem uit Klazienaveen, Blokker Vesna Open van Vesna uit Veenoord / Nieuw Amsterdam , Rue de la Gare Open van TC Bargeres en het Vince Disign Open van CTC Coevorden op 3 van de 4 toernooien de meeste punten scoort.

TC Rackem

Tennisclub Rackem uit Klazienaveen is een gezellig tennisclub voor jong en oud en weet met ongeveer 200 leden tennis aan te bieden waarbij sportiviteit en gezelligheid een optimale mix vinden. Op de 4 tennisbanen van het tenniscomplex kan het hele jaar door worden getennist. Het Rackem Open is een ideale gelegenheid om eens een keer een kijkje te komen nemen voor mensen die belangstelling hebben voor deze sport.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top