EEM Groepenkasten

Inschrijving Theo Gerth Eindejaar toernooi geopend

theo gerth einde jaars volleybal straten toernooi klazienaveenKlazienaveen – De 42e Editie van het traditionele altijd gezellige driedaagse volleybalfestijn, het Theo Gerth Eindejaar toernooi, staat dit jaar op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december op het programma.

De organisatie is reeds druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. Ook dit jaar is het streven om het maximale aantal van 80 teams binnen te halen. Elk jaar is het toernooi een weerzien van jonge en oude bekenden, die herinneringen ophalen, gezellig in de kantine even bijkletsen, een hapje en een drankje doen en daarnaast, natuurlijk, ontspannen en sportief een balletje slaan in Sporthal de Zon.

Voor iedereen

Zoals gezegd doen er vele bekende familie-, straat-, verenigingen- en jeugdteams mee, die strijden om de bekers, maar het principe ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ is de meest belangrijke drijfveer. De gemiddelde leeftijd van de meeste teams is ieder jaar uiteraard steeds hoger, maar gelukkig ziet de organisatie ook steeds meer jeugdteams van diverse groepen en verenigingen meedoen.

Samenwerking

Een toernooi als deze kan alleen succesvol zijn door de prima samenwerking met en hulp van Actief en De Treffers, EHBO’ers, scheidsrechters en vrijwilligers binnen Hake Tjoba. Tevens is de fantastische steun van hoofdsponsor Plus Fischer het vermelden meer dan waard. Elke toernooi-avond vindt er bovendien een grote verloting plaats, waarvoor de plaatselijke middenstand vele prijzen beschikbaar stelt.

Inschrijving

Vanaf begin oktober is de inschrijving voor dit toernooi geopend, waar om de Annie ten Velde-bekers wordt gestreden. In de sporthal De Zon zijn inschrijfformulieren te verkrijgen en opgeven kan ook via de website www.tjoba.nl en via de mail: HDOlijve2014@gmail.com.

Tripadvisor NL 600x300
from to
Algemeen


Back To Top