EEM Groepenkasten

Na inval in Klazienaveen aangehouden man verdacht van drugshandel

politie inval drugs doorndistel klazienaveenKlazienaveen – Tijdens de inval van dinsdag in een woning aan de Doorndistel in Klazienaveen is een 48-jarige man aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

De man verbleef in de woning van Henk Kuipers, oprichter van Partij Rechtdoor en voorman van motorclub No Surrender. De politie laat weten dat de man is aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. De man zit nog vast. Bij de inval zijn ook voorwerpen in beslag genomen. Daarover wil de politie echter nog niks zeggen, omdat het onderzoek nog in volle gang is.

Filmpjes

Na de inval in zijn woning, waarbij de politie met getrokken wapen naar binnen is gegaan, plaatste Henk Kuipers een paar filmpjes op zijn Facebookpagina waarop hij laat zien met hoeveel geweld de politie zijn woning is binnengedrongen en hoeveel ze daarbij hebben vernield. “Dit is wat ze doen in Nederland als je de politiek in wilt en je zit bij een motorclub. Ik vind dit asociaal. Dit is Nederland ten top. Een stumperactie waarbij ze alleen de spullen kapot willen maken.”, zei hij in een van zijn filmpjes.

Lees ook: Inval in zijn woning: Henk Kuipers reageert

Lees ook: Politie doet inval aan de Doorndistel in KlazienaveenBack To Top