EEM Groepenkasten

Inval in zijn woning: Henk Kuipers reageert

politie inval drugs doorndistel klazienaveenKlazienaveen – Vanochtend rond de klok van 6.00 uur is er een inval van de politie geweest in de woning van Partij Rechtdoor oprichter en No Surrender-voorman Henk Kuipers aan de Doorndistel in Klazienaveen.

Lees ook: Politie doet inval aan de Doorndistel in Klazienaveen

Bij de inval rukte de politie met veel mankracht uit in het kader van een drugsonderzoek. Tijdens die inval schijnt er niks gevonden te zijn, wel is er iemand aangehouden op verdenking van handelen in drugs, maar dat betrof Kuipers niet. Wel is er enorm veel schade aangericht, laat Henk Kuipers op zijn Facebookpagina weten. Kuipers denkt dat het is gebeurd omdat hij een politieke partij heeft opgericht.

Facebook

Op zijn Facebookpagina staat:

“Inval bij mn huis waar een lid van ons is gearesteerd ivm drugsonderzoek en resultaat 0.0 maar ik wil jullie de schade laten zien van een AT team met getrokken wapens een jonge overvallen en niets hebben , ik zeg stelletje varkens kastjes vernielen keuken slopen en beddenslopen , maar waar de drugs echt in kon zitten twee mega grote kluizen ongemoeid laten omdat jullie wisten we vangen bot maar als die twee kluizen nou vernield hadden kan ik me er iets bij voorstellen want die zijn niet zo maar te openen maar keukens en kastjes wel en vanavond lekker slapen omdat je spullen vernielt van kinderen .

Ik zeg RECHTDOOR”, aldus Henk Kuipers op zijn Facebookpagina. Hieronder enkele filmpjes die hij op zijn Facebookpagina plaatste:

 Back To Top