EEM Groepenkasten

Inzameling dopjes van bier- en frisdrankflesjes voor Diabetesfonds

bierdopjes diabetesfonds klazienaveen

Klazienaveen – Alie Maatje, werkzaam als kinderdiabetesverpleegkundige, verzamelt bierdopjes en dopjes van frisdrankflesjes. Dat doet ze echter niet zo maar. Zij zamelt al die dopjes in omdat ze geld opleveren voor het Diabetesfonds. Help Alie en lever ook al jouw dopjes bij haar in!

Door haar dagelijkse werk weet Alie wat het betekent om diabetes te hebben en wat de gevolgen daarvan zijn voor het kind en voor de ouders. Jaarlijks is zij betrokken bij het deur-aan-deur collecteren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Diabetesfonds. Met dat geld wordt onder andere onderzoek gedaan naar genezing van diabetes. Die onderzoeken zijn enorm kostbaar, dus is er veel geld nodig.

Oproep: verzamel allemaal dopjes

Een andere manier om geld te genereren is het inzamelen van bierdopjes en dopjes van frisdrankflesjes. Alie doet dan ook een oproep aan iedereen, alle mensen en horeca-instellingen, om alle dopjes te bewaren en in te zamelen voor het Diabetesfonds.

Inmiddels hebben al heel veel mensen gehoor gegeven aan de oproep en komt er al een aardige stroom op gang, maar er kan (moet) nog veel meer bij! Wil jij ook meedoen? Dan zorgt Alie ervoor dat de dopjes worden opgehaald, uiteraard in overleg met jou!

Contact opnemen

Iedereen die meer wil weten of die dopjes heeft voor Alie wordt verzocht contact op te nemen via e-mail: henkenalie9@hotmail.com.Back To Top