EEM Groepenkasten

Wat is er vandaag te doen in Klazienaveen?

Atistiek Klazienaveen boekenmarkt kunstmarkt 21-05-2016Klazienaveen – Het is weer zover, het weekend is begonnen! Wat is er allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Boeken, Cultuur en Oude Ambachten Markt Klazienaveen

Vandaag, zaterdag 20 mei vindt voor het 8e jaar op rij de boekenmarkt en kunstmarkt plaats in het centrum van Klazienaveen met ruim 50 standhouders.

Ongeveer 50 standhouders zullen op deze dag hun boeken over allerlei onderwerpen op hun kramen aanbieden. Veel standhouders hebben als specialisatie regionale uitgaven, die via de reguliere boekhandel niet meer verkrijgbaar zijn. De boekenmarkt begint om 11.00 uur, de artistieke markt begint om 12.00 uur. De markt duurt tot 17.00 uur

Lees meer: Boeken, Cultuur en Oude Ambachten Markt Klazienaveen op 20 mei

Roeglanders houden grote rommelmarkt

Mannenkoor de Roeglanders uit Klazienaveen houden op zaterdag 20 mei 2017 een grote en vooral gezellige rommelmarkt in Buurtgebouw Ons Belang aan het Kruiwerk in Klazienaveen. Diverse kramen met spulletjes, het rad van avontuur met vele mooie prijzen en nog veel meer. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De opbrengst komt volledig ten goede aan Mannenkoor de Roeglanders.

Lees meer: Roeglanders houden grote rommelmarkt met rad van avontuur

Jeugdcircus Carantelli bestaat 45 jaar: groot feest

Jeugdcircus Carantelli uit Klazienaveen bestaat dit jaar 45 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum gaat Carantelli op zaterdag 20 mei tal van festiviteiten houden. Om 13.30 uur start de optocht door Klazienaveen. Het hele team, van artiesten tot begeleiders, gaat dan op een als circustent versierde praalwagen een soort van ereronde maken door het dorp. Daarna, van 16.00 tot 17.00 uur, is er een receptie in de loods aan de Industriestraat 29. Iedereen is daarbij van harte welkom: artiesten, oud-artiesten, trainers, oud-trainers, bestuursleden, oud-bestuursleden, sponsoren en iedere andere geïnteresseerde.

Na de receptie gaan de artiesten, trainers en het bestuur van Jeugdcircus Carantelli nog een gezellig feestje vieren.

Lees meer: Jeugdcircus Carantelli bestaat 45 jaar: 20 mei groot feest

Hemmeltied-uitzending vanaf de 10-jarige Snikke

In verband met het 10-jarig bestaan van De Snikke wordt het RTV Drenthe radioprogramma Hemmeltied vandaag uitgezonden van de snikke Johannes Veldkamp bij Thee- en Koffieschenkerij De Groene Trambrug in Klazienaveen. Opstapplaats is Thee- en Koffieschenkerij De Groene Trambrug aan de Veenvaart. Ook zij stappen op de boot.

Lees meer: Hemmeltied vandaag vanaf de snikke Johannes Veldkamp

Staat jouw evenement er niet bij?

Staat jouw evenementen of activiteit voor dit weekend er niet bij? Stuur die dan door naar redactie@klazienaveen24.nl of via Facebook en wij zullen het aan dit overzicht toevoegen.Back To Top