EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen?

klazienaveen de dobbe buurtgebouw plaatselijk belang barger-oosterveenKlazienaveen – Het is weer zover, het weekend is begonnen! Wat is er dit weekend allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

3e Line Dance Day bij Buurtgebouw De Dobbe in Klazienaveen

Zondag 10 september houdt Buurtvereniging De Dobbe al voor de 3e keer een weergaloze Line Dance Day in buurtgebouw ‘De Dobbe’ (voormalig schoolgebouw) aan de Dordsedijk 404a in Klazienaveen. De Line Dance Day begint ’s ochtends om 11.00 uur en duurt tot ’s middags 18.00 uur. De muzikale omlijsting tijdens deze Country dag wordt verzorgt door Jannet Bodewes & Countryline, terwijl DJ Klaas zorgt voor de muziek in de pauze’s.

Lees meer >>>

Gerrie van der Veen op 9 september in de Koepel in Emmen

Niet in Klazienaveen, maar zeker de moeite waard: Zaterdag 9 september vanaf 12.45 uur laat Klazienavener Gerrie van der Veen zich van zijn beste kant horen in de Koepel in Emmen. Al 35 jaar is Gerrie actief als muzikant. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op liederen in de streektaal. Hij zingt over Klazienaveen, de geschiedenis van Emmen en over gladde jongens met strakke pakken en mooie babbels.

Lees meer >>>

bb bunker emmen bescherming bevolking koude oorlog

BB-bunker Emmen open tijdens Open Monumentendag

Ook in Emmen, maar ook zeker de moeite waard: de oude BB-commandobunker in Emmen is vandaag, zaterdag 9 september, geopend voor publiek tijdens de Open Monumentendag. Stichting Archeologie en Monument (SAM), eigenaar van de bunker en waar Klazienavener Gerrie van der Veen de voorzitter is, opent tussen 10.00 en 17.00 uur de deuren van de bunker aan de Klepel 2 in Emmen. De bunker is gebouwd aan het begin van de jaren 60 en is een overblijfsel van de Koude Oorlog.

Lees meer >>>

Tips?

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top