EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen?

sc drente tussen de turfKlazienaveen – Het is weer zover, het weekend is begonnen! Wat is er dit weekend allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

FC Klazienaveen speelt openingswedstrijd in tenue SC Drente ter ere van Tonnie Roosken

Klazienaveen – FC Klazienaveen zal tijdens de openingswedstrijd van de competitie op zaterdag 23 september om 14.30 uur een eerbetoon brengen aan het voetbalicoon Tonnie Roosken door het duel te spelen in SC Drente-shirts. Tonnie overleed deze week op 82 jarige leeftijd.

Lees meer >>>

Dag van de EHBO in Klazienaveen

Klazienaveen – Zaterdag 23 september wordt voor de 1e keer De Dag Van De EHBO gehouden door de EHBO-verenigingen in deze regio. De EHBO-dag wordt gehouden in Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte in Klazienaveen. Iedereen is welkom.

Lees meer >>>

Vossenjacht Buurtvereniging Het Kruidenveld gaat niet door

Klazienaveen – Buurtvereniging Het Kruidenveld zou op zaterdag 23 september weer hun inmiddels befaamde vossenjacht houden. Door gebrek aan deelnemers gaat deze vossenjacht helaas niet door.

Lees meer >>>

kliederkerk klazienaveen 2017

Kliederkerk Klazienaveen op zondag 24 september

Klazienaveen – Kliederkerk Klazienaveen gaat op zondag 24 september van start. Kliederkerk Klazienaveen, een onderdeel van Kliederkerk Nederland, is een laagdrempelig initiatief voor jong en oud om samen bezig te zijn met Bijbelverhalen en Bijbelse thema’s.

Lees meer >>>

Tips?

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top