EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen?

sinterklaashuis sinthuis noorderbreedte kdv de wiebelboot klazienaveen 2016Klazienaveen – Het is weer zover, het weekend is begonnen! Wat is er dit weekend allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

Sinthuis Klazienaveen vandaag en morgen geopend

Klazienaveen – Vandaag en morgen, zaterdag 25 en zondag 26 november 2017, van 13.00 tot 17.00 uur is het Sinthuis Klazienaveen in de Noorderbreedte weer geopend. Er is van alles en nog wat te doen voor de kinderen. Ze kunnen de Pieten helpen pepernotenbakken en pakjes bezorgen, er is een echte Pietenschool, een Pietendisco en natuurlijk is ook Sinterklaas zelf aanwezig om de kinderen te ontmoeten.

Lees meer >>>

Boekenmarkt Oranjedorp op zondag 26 november

Oranjedorp – Op zondag 26 november aanstaande is er een grote boekenmarkt in het dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp. De markt is van 13.00 tot 16.00 uur in het dorpshuis aan de Oosterwijk WZ 55 in Oranjedorp. De opbrengst van deze boekenmarkt zal worden besteed aan het opknappen van het sanitair in het dorpshuis.

Lees meer >>>

26 november: wintergasten in het Bargerveen

Zwartemeer – Zondag 26 november van 14.00 tot 17.00 uur is er weer een prachtige winterwandeling naar de wintergasten door het Bargerveen. Aanschouw tienduizenden vogels nu met eigen ogen! Een pittige winterwandeling onder leiding van gids Erik Bloeming van Staatsbosbeheer het Veenland door de prachtige, schijnbaar geheel verlaten winternatuur van het Bargerveen.

Lees meer >>>

meeting nature erik bloeming bargerveen vogels

Bruna Formule 1 Café in De Witte Olifant in Klazienaveen

Klazienaveen – Op dinsdagavond 28 november staat De Witte Olifant in Klazienaveen in het teken van Formule 1 en Max Verstappen. Dan is het Bruna Formulie 1 Café, met onder andere André Hoogeboom, auteur van de boeken ‘Max’ en ‘Formule 1’.

Lees meer >>>

Tips?

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

bruna formule 1 cafe max verstappen witte olifant klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top