EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen?

american saturday mc outsiders klazienaveen 2015Klazienaveen – Het is weer zover, het weekend is begonnen! Wat is er dit weekend allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

American Day bij MC Outsiders in Klazienaveen-Noord

Klazienaveen-Noord – Op zaterdag 2 september houdt Motorclub Outsiders weer hun traditionele American Day bij hun clubhuis in Klazienaveen-Noord. Het evenement begint om 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis. Tijdens de American Day zijn er weer heel veel motoren en Amerikaanse auto’s. Hieruit wordt de mooiste motor en mooiste American Car gekozen.

Lees meer >>>

Opening nieuwe seizoen Volleybalvereniging Tjoba

Klazienaveen – Zaterdag 2 september om 16.00 uur start officieel het nieuwe seizoen voor volleybalvereniging Tjoba uit Klazienaveen met een feestelijke opening. Tijdens deze opening worden onder andere de teams, coaches, trainers en de nieuwe hoofdsponsor voorgesteld. Daarnaast is er een sponsormarkt en live muziek.

Ongekend waterspektakel in Zwartemeer op 2 september

Zwartemeer – Werkgroep Centrumactiviteiten Zwartemeer organiseert op zaterdagmiddag 2 september vanaf 15.00 uur tegenover flat “De Santingshoek” een groot waterspektakel aan het kanaal met onder andere touwtrekken op het water. Vanaf 17.00 uur wordt het spektakel opgeluisterd met het optreden van “Orkest Plus” met hun bekende Duitse en Oostenrijkse Volksmuziek. De toegang is voor iedereen gratis.

Lees meer >>>

Tips?

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.Back To Top