EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen?

jellema's bbq contest klazienaveen centrum 2017Klazienaveen – Het is weer zover, het weekend is bijna begonnen! Wat is er dit weekend allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Wie wordt de BBQ Koning van Klazienaveen bij Jellema’s BBQ Contest?

Zaterdag 3 juni wordt de populaire en drukbezochte winkelweek in Klazienaveen afgesloten met een spectaculair evenement: Jellema’s BBQ Contest! Wit wordt de BBQ Koning van Klazienaveen?

De Jellema’s BBQ Contest begint om 12.00 uur. Vanaf 11.00 uur wordt alles opgebouwd. De prijsuitreiking is ’s avonds om 19.30 uur. De winkels zijn bovendien tot 21.00 uur geopend!

Het gehele centrum heeft een Amerikaans Thema. Naast de BBQ Contest is er een groot horecaplein met eten en drinken, live muziek, rodeo stier, gratis messenslijper en een oldtimershow.

In verband met alle activiteiten wordt zaterdag vanaf 6.00 uur de hele dag de Van Echtenstraat tot en met het stukje straat voor De Witte Olifant geheel afgesloten.

Lees meer: Wie wordt de BBQ Koning van Klazienaveen bij Jellema’s BBQ Contest?

Zeeman doet Wereldrecordpoging simultaan bellenblazen

Zeeman bestaat deze week 50 jaar. Iedere klant krijgt een bellenblaas en zaterdag 3 juni proberen ze het wereldrecord simultaan bellenblazen te verbreken. Dat doen ze met alle Zeeman-winkels over de hele wereld tegelijk.

Zeeman klanten van alle landen zijn dan welkom bij hun Zeeman winkel. Er is overal van alles te doen. Het feest gaat precies om 14.00 van start met onze poging om het wereldrecord gelijktijdig bellenblazen te verbeteren. Zorg dat je op tijd bent om mee te kunnen doen. Vriendinnen, vrienden, familie, buren en kennissen, iedereen mag komen. Doe jij ook mee?

Lees meer: Zeeman doet Wereldrecordpoging simultaan bellenblazen

Open Huis Verkeersschool Nijland op zaterdag 3 juni

Ook op zaterdag 3 juni houdt Verkeersschool Nijland aan de Vastenow 93 in Nieuw-Dordrecht Open Huis. Tijdens het Open Huis geeft Nijland Verkeerscholen 10% korting op opleidingspakketten (*vraag naar de voorwaarden).

Kom vrijblijvend eens langs om kennis te maken en de rijsimulator en de slipbaan zelf te ervaren. Ook kun je proefrijden in alle voertuigen, van motor, trekker, auto en vrachtwagen (mits je aan de wettelijke eisen voldoet). Een lekker hapje en een drankje ontbreken natuurlijk ook niet.

Lees meer: Open Huis Verkeersschool Nijland op zaterdag 3 juni

Kinderen mogen dit jaar deelnemen aan de Pinksterbroed in het Veenpark

Op maandag 5 juni, op Tweede Pinksterdag, staat het Veenpark in Barger-Compascuum in het teken van Pinkstergebroed. Door de nieuwe opzet van dit aloude Drentse gebruik in het Veenpark in Barger-Compascuum mogen kinderen dit jaar ook deelnemen aan de Pinksterbroed.

Op Tweede Pinksterdag lopen er ‘s middags in het Veenpark in Barger-Compascuum meer kinderen dan ooit tevoren langs de deuren. Ze zingen een liedje en krijgen van de bewoners snoep. Het lijkt Sint Maarten in juni, maar het is een eeuwenoud Drents gebruik waarbij kinderen met een “bruidje” langs de deuren gaan. Voor het eerst kunnen ook de kinderen die als bezoeker in het park zijn, meelopen.

Lees meer: Kinderen mogen dit jaar deelnemen aan de Pinksterbroed in het Veenpark

Staat jouw evenement er niet bij?

Staat jouw evenementen of activiteit voor dit weekend er niet bij? Stuur die dan door naar redactie@klazienaveen24.nl of via Facebook en wij zullen het aan dit overzicht toevoegen.Back To Top