EEM Groepenkasten

Is uw auto Route-du-Soleil proof ?

erik lanting multi merk dealer zomercheck klazienaveen

Last-minute vakantiecheck bij Multi Merk Dealer Lanting

De schoolvakanties zijn begonnen in Noord-Nederland. Nog één week te gaan totdat de ‘bouwvak’ ook start. De caravans worden bij de stal opgepikt en de dakkoffers worden van zolder gehaald. Nederland maakt zich weer klaar voor de reis. Maar wordt er aan alles gedacht voor een veilige reis?

Eind april dit jaar werd gepubliceerd dat ongeveer 85 procent van de Nederlandse autobezitters niet weet wat hij of zij precies per jaar aan zijn auto kwijt is. Dat de autokosten stijgen was wél goed bekend. Hiertoe wordt soms besloten om onderhoudswerkzaamheden uit te stellen. Bij het rijden in Nederland vormt dat meestal geen probleem, maar op vakantie vragen we meestal net even iets meer van onze auto.

Wij rijden dit jaar weer massaal naar de Spaanse Pyreneeën, de zonovergoten Alpenlanden, de Italiaanse Dolomieten en de populaire Zuid-Franse kust. De auto belasten we net even iets zwaarder dan normaal. Denk aan bergwegen, afdalingen, de dakkoffer, volle belading en een vouwwagen of caravan. Dit in combinatie met de hoge temperaturen betekent dat uw auto technisch in goede staat moet zijn om een comfortabele en veilige reis te garanderen.

Met een goed gevoel op vakantie

Multi Merk Dealer Lanting uit Klazienaveen geeft u graag een goed gevoel voordat u op reis gaat. Bij het garagebedrijf dat kennis heeft van elk automerk kun je nog de gehele maand juli een gratis controle laten uitvoeren, de zogenaamde “Zomer! Vakantiecheck”. De auto wordt
nagekeken op de meest essentiële punten. Het gaat hierbij om de banden en remmen, maar ook de airconditioning, het licht en zicht en de motorkoeling. U weet waar u aan toe bent en kunt zonder zorgen op reis.

Een afspraak is te maken door telefonisch contact op te nemen met Multi Merk Dealer Lanting: 0591-312220. Op de website autolanting.nl/zomer-vakantiecheck is er meer informatie te verkrijgen, alwaar u ook een contactformulier kunt invullen.

Meer info: http://autolanting.nl/zomer-vakantiecheck/Back To Top