EEM Groepenkasten

Is uw auto vakantieklaar? Doe nu gratis de zomer-vakantiecheck

erik lanting multi merk dealer zomercheck klazienaveenKlazienaveen – Het is weer zonnig in Nederland! Zomerse temperaturen vragen meer van uw auto. De airco moet harder werken, er wordt meer van de motorkoeling geëist en met vakantie wordt de auto vaak maximaal beladen. Daarom is er de zomer-vakantiecheck. De Multi Merk Dealer controleert gratis uw auto op wel 16 punten.

De Multi Merk Dealer kan u belangrijke, veiligheid verhogende tips geven. Op vragen over het monteren van een trekhaak, het vastzetten van een dak koffer of het aanvragen van een tol vignet kunnen zij u de juiste antwoorden geven. Voor elk merk en type auto is de juiste kennis aanwezig. Daarom is de zomercheck er ook voor iedereen.

Waarom de zomercheck er is?

Omdat Multi Merk Dealer Lanting uit Klazienaveen vindt dat u met een goed gevoel op weg moet gaan. Uiteraard voorzien wij u ook van een vrijblijvend onderhouds- en reparatie advies, maar de keuze voor een beurt is aan u. In de maand juni en juli kunt u bij het garagebedrijf aan de Brugstraat 153 terecht. De auto wordt volledig geïnspecteerd op de 16 meest essentiële punten. Het gaat hierbij om de banden en remmen, maar ook de airconditioning, het licht en zicht en de motorkoeling. U weet waar u aan toe bent en kunt zonder zorgen op reis.

Maak nu een afspraak

Een afspraak is te maken door telefonisch contact op te nemen met Multi Merk Dealer Lanting: 0591-312220. Op de website autolanting.nl/zomer-vakantiecheck is er meer informatie te verkrijgen, alwaar u ook een contactformulier kunt invullen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top