EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 boekt degelijke overwinning

de treffers70, itass, tafeltennisKlazienaveen/Leiden – Afgelopen zondag hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een 2-4 uitoverwinning behaald tegen Scylla uit Leiden. De ploeg uit Klazienaveen was vooraf al zeker van de tweede plaats in de reguliere competitie.

Het behalen van de tweede plaats geeft recht op een plek in de halve finale om het landskampioenschap. In Leiden speelden Barry Wijers, Patrick Oeij en Bas Hergelink voor DTK’70. Voor Scylla stond er zondag meer op het spel. Indien het team een achterstand van twee punten op nummer vier Wijzenbeek/Westa zou kunnen goed maken, dan zou Scylla ook de halve finale mogen spelen. Aan het eind van de middag bleek door de 0-6 nederlaag van Westa, de twee punten overbrugt. Uiteindelijk was het gamesaldo in het voordeel van Westa en ging de vierde plek toch naar Westa. De Limburgers mogen nu in de halve finale tegen landskampioen Enjoy & Deploy.

Ongeslagen

Aan de zijde van Itass DTK’70 bleef Barry Wijers opnieuw ongeslagen. De overige twee punten punten werden gemaakt door een overwinning van Patrick Oeij en een overwinning van Bas Hergelink. Coach Peter Verwey is tevreden met het resultaat: “ We hebben een degelijke overwinning geboekt. Het is nu van belang dat we ons goed voorbereiden op de halve finale tegen Van Wijnen/Smash’70. De komende wedstrijden zijn cruciaal en gaan om de prijzen. We gaan deze wedstrijden met vertrouwen tegemoet.”

Halve finale

De halve finale wordt gespeeld op zaterdag 2 april en zondag 10 april. De eerste wedstrijd is in Hattem en de return in Klazienaveen.Back To Top