EEM Groepenkasten

Itass DTK70 boekt knappe zege op concurrent Smash’70

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen/Hattem – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK70 heeft zaterdagavond een knappe 1-5 uitoverwinning behaald op Smash’70.

Voorafgaand aan het duel was het verschil tussen de nummer twee en drie van de eredivisie twee punten in het voordeel van Itass DTK70. Door de ruime overwinning staat de ploeg uit Klazienaveen stevig op de tweede plaats in de eredivisie. Bij DTK’70 speelden Michel de Boer, Barry Wijers en Patrick Oeij. Het drietal speelde bijna foutloos voor de pauze. Na een uur speelden stond er in de pauze een 0-3 stand op het scorebord, waarbij alleen Oeij een game verloor van Koen Hageraats.

Beter uit de startblokken

Smash’70 kwam na de pauze wel beter uit de startblokken, maar desondanks won Wijers gedecideerd zijn wedstrijd van Hageraats. Het enige punt van de avond voor de thuisploeg werd gescoord door Martijn de Vries. De vries versloeg in vier games Patrick Oeij. De laatste wedstrijd van de avond kende de meeste spanning. Boris de Vries pakte een 2-1 voorsprong tegen De Boer, maar daarna was het over voor de speler uit Hattem. De laatste twee games gingen met zeer duidelijke cijfers naar de speler van DTK’70 en hierdoor stond er aan het eind van de avond een 1-5 eindstand op het scorebord.

Coach Peter Verwey . “We hebben vandaag uitstekende gespeeld en goede zaken gedaan. We staan nu stevig op de tweede plaats met zes punten voorsprong op Smash’70. ”

Zondag 8 november speelt Itass DTK’70 thuis tegen Westa. De wedstrijd begint om 14.00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top