EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 boekte degelijke uitzege

dtk70 de treffers tafeltennis klazienaveenWessem – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben in Wessem met 1-5 gewonnen van Westa. De tweede wedstrijd van het seizoen betekende de eerste overwinning in het nieuwe seizoen voor het team uit Klazienaveen. De eerste wedstrijd eindigde in een gelijkspel tegen regerend landskampioen Taverzo.

In Wessem speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee. Voor de pauze ging het voorspoedig voor de Klazienaveners. Hageraats rekende na een 0-2 achterstand in vijf games af met de Limburgse kopman Liu Qiang en pakte daarmee een knappe overwinning. Wijers en Van der Lee kenden weinig problemen met hun tegenstanders. Na de pauze wist Wijers met 3-1 af te rekenen met Qiang, maar ging het niet meer vanzelf bij Itass DTK’70. Hageraats speelde in zijn tweede partij van de middag wisselvallig. Het zag er enigszins moeizaam uit en Hageraats knokte voor wat hij waard was, maar hij moest uiteindelijk in vijf games zijn tegenstander Cluyts feliciteren. De laatste wedstrijd van de middag ging tussen Van der Lee en Schenkel. Met een minimaal verschil van 11-9 in de vijfde game trok Van der Lee aan het langste eind.

Wisselvallig

Speler en coach Barry Wijers vond het getoonde spel in Wessem wisselvallig. “Aan het begin van het seizoen is het altijd weer even het juiste ritme zoeken. We zijn de competitie prima gestart. Ons spel zal wel constanter moeten worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Volgende wedstrijd

Aanstaande zondag speelt Itass DTK’70 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Scylla. De wedstrijd begint om 14.00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top