EEM Groepenkasten

Itass DTK’70 boekte maximale score tegen Scylla

de treffers klazienaveen dtk70 tafeltennisKlazienaveen – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben de eerste thuiswedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen van Scylla.

Aan het einde van de zondagmiddag stond er een 6-0 eindstand op het scorebord in sporthal de Zon in Klazienaveen. Ondanks dat de uitslag deed vermoeden dat het een gemakkelijke middag was voor Itass DTK’70, had Barry Wijers in de eerste wedstrijd tegen Kim Vermaas vijf games nodig om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Vermaas bood heel goed tegenstand, maar Wijers kon in de laatste game orde op zaken stellen.

Weinig mededogen

Naast Barry Wijers speelden Yannick Vostes en Nathan van der Lee namens Itass DTK’70. Vostes kende in zijn eerste thuiswedstrijd weinig mededogen met zijn tegenstanders De Bruin en Van Santen. De Belg in Klazienaveense dienst won relatief eenvoudig zijn partijen en liet bij af en toe het publiek genieten van fantastisch tafeltennis. Niet alleen Wijers was vijf games nodig, maar ook Van der Lee moest tegen De Bruin tot het uiterste gaan. De eerste game was voor De Bruin, maar daarna schakelde Van der Lee een tandje bij en kwam op een 2-1 voorsprong. De wedstrijd kenmerkte zich met enkele fantastische rally’s waar uit eindelijke een vijfde game de beslissing moest brengen. Van der Lee begon de vijfde game uitermate goed met een 5-0 voorsprong. Dit bleek uiteindelijke voldoende om de partij te winnen in een leuke wedstrijd voor het publiek om naar te kijken.

Weinig tegenstand

Na de pauze was er weinig tegenstand meer van de tegenstander uit Leiden. Wijers rekende heel gedecideerd af met Van Santen. Van der Lee pakte een prima 3-0 overwinning op Vermaas en Yannick Vostes liet weinig heel van Merijn de Bruin.

Maatje te groot

Speler en coach Barry Wijers kijkt tevreden terug op de wedstrijd. “Mijn eerste partij was niet oké. Vermaas speelde erg goed, maar normaal gesproken moet ik meer kunnen brengen. Uiteindelijk pak ik de wedstrijd nog wel en doen we goede zaken in de competitie. Vostes was vandaag duidelijk een maatje te groot voor zijn tegenstanders en Nathan van der Lee heeft uitstekend gespeeld. Al met al zijn we erg tevreden met de volle buit in onze eerste thuiswedstrijd.”

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top