EEM Groepenkasten

Itass DTK70 deelt de punten tegen Westa

tafeltennis dtk70 treffers klazienaveenKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK70 heeft zondagmiddag een gelijkspel behaald tegen Westa. De ploeg uit Klazienaveen speelde met Barry Wijers, Patrick Oeij en invaller Berold Ronde.

Door de blessure van Bas Hergelink en de afwezigheid van Michel de Boer was coach Peter Verwey genoodzaakt om een invaller op te stellen. Ondanks de massale steun van het thuispubliek kon Ronde geen wedstrijd winnen. De drie punten werden binnen gehaald door Wijers en Oeij. Met name Wijers speelde erg sterk en bleef ongeslagen in sporthal De Zon. Zijn partij tegen Liu Quing was de mooiste wedstrijd van de middag. Beide spelers zorgden voor een aantrekkelijke wedstrijd door in een hoog tempo te spelen en het publiek te trakteren op uitstekende rally’s. Oeij wist één van zijn beide enkelspelen te winnen en dat betekende dat aan het eind van de middag een 3-3 stand op het scorebord stond.

Winst en gelijkspel

Coach Peter Verwey . “ In principe een terechte uitslag. Patrick Oeij verloor in vijf games van Rino Alberts en dat had ook een punt voor ons kunnen zijn. Winst en gelijkspel lag vandaag dicht bij elkaar. We staan er goed voor op dit moment en hopelijk gaat het herstel van Bas Hergelink voorspoedig, zodat hij dit jaar nog in actie kan komen.

Nummer drie van de ranglijst Van Wijnen/Smash’70 verloor met 4-2 en hierdoor is Itass DTK’70 een punt uitgelopen en staat het stevig op de tweede plaats. Koploper Enjoy & Deploy raakt nu wel uit het zicht. De landskampioen won met 6-0 van Klimaatstart uit Middelstum en heeft nu een voorsprong van vijf punten op DTK’70.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top